Розробка Terms of Use (TO) – правила користування сайтом

brona
Коментарі Вимкнено до Розробка Terms of Use (TO) – правила користування сайтом

Розробка Terms of Use (TO) – правила користування сайтом або користувальницької угоди.

 

На Вашому веб-ресурсі розміщується унікальний контент і Ви хочете його захистити? Ви надаєте послуги через інтернет і хочете описати правила користування сайтом? Хочете виключити можливі конфліктні ситуації, пов’язані з використанням ресурсу?

Terms of Use – містить в собі всі вищевказані можливості, юридично закріплює права і обов’язки користувачів продукту (сайт, додаток, гра), а також використовується як захист в разі виникнення конфліктних ситуацій.

Юрист IT в Харкові компанії «BRONA» розробить правила користування продуктом індивідуально і з урахуванням побажань своїх клієнтів.

 

Переваги розміщення на своєму ресурсі TOU:

 

  1. Чітке регулювання «кому хто що повинен» і що користувачам робити можна, а чого не можна;
  2. Захист інтелектуальної власності на ресурсі, правила передачі прав на інтелектуальну власність;
  3. Врегулювання правил надання послуг, порядку їх оплати тощо

 

Чому потрібно звернутися саме до нас?

 

  • – наші юристи мають досвід роботи більше 5 років і готові ним поділитися;
  • – ми вивчили всі деталі розробки Terms of Use і створимо для Вас кращі Правила;
  • – ми гарантуємо високу якість наших робіт;
  • – ми надамо безкоштовну консультацію.

 

Детальніше про Terms of Use

 

Правила користування – це такий же невід’ємний атрибут продукту як контакти або меню на сайті, найбільш актуальні вони для веб-ресурсів, ігр та інших додатків з елементами онлайн-взаємодії.

У Правилах описуються всі елементи взаємовідносин адміністрації, користувачів і третіх осіб: від некомерційного використання матеріалів сайту до розгляду претензій, застосування санкцій, наприклад, бан за образу інших гравців, використання ботів, купівлю та продаж артефактів з гри реальні гроші і т.п.

Terms of Use – це Конституція сайту, по якій він живе, надає послуги і до якого звертаються при вирішенні спірних ситуацій. Українське законодавство поки не зобов’язує власників інтернет ресурсів створювати і розміщувати у себе Правила користування сайтом, але можливо такий час настане і потрібно бути до цього готовим.

Варто відзначити, що завдяки TOU у розробника з’являється легітимна можливість відмовити користувачеві у використанні продукту, якщо той вчиняє дії порушують дані правила або чинних законів України – наприклад, просуває інші продукти через сервіс розробника, торгує наркотиками або поширює порнографію. Крім того, правила і заборони, які містить Terms of Use, покликані захистити розробника від необґрунтованих дій третіх осіб, державних і правоохоронних органів.

 

Отже, що може містити в собі Terms of Use для сайту:

 

  1. Загальні положення Правил

Даний розділ містить наступні положення:

– Момент виникнення відносин між користувачем і Адміністрацією сайту (авторизація або фактичне використання сайту); – Згоду користувача з тим, що він ознайомлений з Правилами користування сайтом;

– Згоду користувача з тим, що він приймає Правила і зобов’язується їх дотримуватися;

– Згоду користувача з тим, що Правила можуть бути змінені без спеціального повідомлення про це.

  1. Правила користування сервісами

В даний розділ включається вимога використовувати сайт тільки з дотриманням законодавства, встановлюється цільове призначення послуг (комерційне або некомерційне), також можливо включити згоду на перегляд реклами. Якщо на сайті існує можливість авторизації, на користувача покладається обов’язок за збереження логіна і пароля.

  1. Правила використання контенту на сайті, його ліцензування

У цій частині Правил описується дозволені способи використання матеріалів сайту, можливості ресурсу. А також, користувач погоджується з його правами на інтелектуальну власність на матеріали, які він залишає на сайті і як вони можуть бути використані.

  1. Згода користувача з дотриманням Правил сайту, законодавства при користуванні сайтом.

Даний розділ необхідний для того що б у разі виникнення питань до контенту, розміщеного користувачем, вся вина перекладалася на нього.

  1. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту за його роботу

Даний розділ визначає міру відповідальності Адміністрації за можливі збої на сайті, припинення безперервної роботи сайту, видаленні інформації, розміщеної на сайті

  1. Контакти

В даному розділі зазначаються контакти Адміністрації сайту, куди в разі виявлення непристойною, непристойною, недостовірної інформації на сайті або по іншим інших причин варто звертатися користувачам.

 

У Правила користування сайтом можуть бути включені будь-які побажання творців ресурсу навіть самі нестандартні.

Головною метою створення TOU є розмежування прав і обов’язків з користувачами продукту. Важливо чітко визначити основні моменти того що дозволено і що забороняється, за що користувача чекає обмеження доступу до сервісу і його функціональними можливостями.

            Наші послуги з розробки Terms of Use:

 

  1. Юридична консультація по створенню TOU;

  2. Розробка проекту Правил з урахуванням вимог замовника;

  3. Надання остаточного варіанту документа. Для замовлення розробки Правил користування для Вашого сайту досить зв’язатися з нами по електронній пошті або телефону.

 

Терміни: від 5 р.д.