Зміна адреси ТОВ в Харкові

brona
Коментарі Вимкнено до Зміна адреси ТОВ в Харкові

Зміна адреси ТОВ в Харкові

 

Юридична компанія «BRONA» пропонує найшвидшу і недорогу послугу «Зміна адреси ТОВ в Харкові».

Якщо вулицю за місцезнаходженням ТОВ перейменували, якщо фірма переїжджає на нову адресу, то наші фахівці впораються з поставленим завданням швидко, якісно і що немало важливо за прийнятними цінами.

Отже, Ви зважилися змінити юридичну адресу ТОВ, який порядок дій?

Алгоритм дій наступний:

  1. Проведення загальних зборів засновників, підписання протоколу про зміну адреси.

Всі основні рішення в ТОВ приймаються на загальних зборах засновників, в тому числі і про зміну адреси. Для проведення загальних зборів і для того що б вони були легітимні необхідне дотримання кворуму, тобто необхідно забезпечити присутність засновників, які володіють не менше 50% в підприємстві.

Згідно ст. 15 ЗУ «Про реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» підписи в протоколі загальних зборів ТОВ завіряються нотаріально.

Якщо в статуті ТОВ або в установчому договорі є адреса, то необхідно вносити зміни і до статуту і приймати його в новій редакції. Підписи на статуті відповідно до все тієї ж статті 15 ЗУ «Про реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об’єднань» завіряються нотаріально.

 

  1. Державна реєстрація, зміна адреси ТОВ в Харкові.

Згідно ст. 17 ЗУ «Про реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об’єднань» для проведення державної реєстрації зміни адреси державному реєстратору необхідно подати:

– заяву встановленого зразка про зміну адреси;

– підтвердження оплати мита за внесення змін до відомостей про юридичну особу (згідно зі ст. 38 ЗУ «Про реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об’єднань» розмір мита становить 0,3 від мінімальної заробітної плати, встановленої на 01 січня поточного року) ;

– оригінал рішення уповноваженого органу про зміну адреси із завіреними ноаріусом підписами засновників;

– оригінал статуту з завіреними нотаріусом підписами (в разі якщо юридична адреса Велика на статуті);

– довіреність (якщо документи подає представник).

 

Платникам ПДВ варто звернути увагу: згідно з Положенням про реєстрацію платників податку на додану вартість, у разі зміни даних про місцезнаходження платника ПДВ проводиться перегістрація такого платника. Для цього платнику ПДВ необхідно подати регісраціонное заяву з позначкою «Перереєстрація» протягом 10 днів після змін даних про платника ПДВ.

Юридичні особи, які змінюють податкову, повинні звернути увагу на те, що в такому разі змінюється порядок здачі звітності та сплати податків і зборів.

Терміни надання послуги зміна адреси ТОВ Харків – від 1 дня. Вартість від 1000 гривень.

Наші юристи із задоволенням допоможуть Вам внести зміни в реєстр юридичних осіб та проконсультують по будь-якому питанню щодо зміни юридичної адреси. Телефонуйте, консультація по телефону безкоштовна.

З повагою, юридична компанія «BRONA».