Ліквідація ФОП в Харкові

Ліквідація ФОП в Харкові

 (ФОП, ПП, СПД)

Юридична компанія «Брона» надає послугу “ліквідація ФОП в Харкові”. Якщо у Вас виникла необхідність припинити діяльність свого ФОП – ми допоможемо.

Перелік послуг з ліквідації фізичної особи – підприємця:

  1. Консультація з питань ліквідації;
  2. Підготовка необхідних документів для проведення ліквідації;
  3. Подача документів державному реєстратору для ліквідації ФОП;
  4. Супровід перевірок у податковій службі і в Пенсійному фонді;
  5. Зняття з обліку в податковій службі;
  6. Отримання повного пакету документів про ліквідацію ФОП.

Вигідне рішення

Кваліфікований юрист за Вас подасть всі необхідні документи в державні органи, проведе перевірки в податковій службі і в Пенсійному фонді, знищить печатку. Ліквідація ФОП в Харкові з юридичною компанією «Брона» – це економія Вашого часу та гарантія надання якісних послуг.

Як проходить ліквідація ФОП в Харкові?

Ліквідація фізичної особи-підприємця в нинішніх умовах є трудомістким і тривалим процесом і складається з декількох етапів.

По-перше, необхідно зібрати правильний пакет документів, підготувати необхідну форму і подати все це державному реєстратору для початку процедури припинення діяльності ФОП. Для проведення державної реєстрації припинення діяльності фізичної особи – підприємця за її рішенням пакет документів подається в Реєстраційну службу за місцем проживання особи. Державний реєстратор вносить дані про ліквідацію і видає повідомлення про припинення підприємницької діяльності.

Далі йде етап проходження перевірок фінансової звітності в органах податкової служби та пенсійного фонду. Це самий складний і тривалий процес, який може зайняти до трьох місяців. За даний період проводиться перевірка щодо сплати податків, зборів, єдиного соціального внеску, платежів до Пенсійного фонду.

Заключний етап – збір всіх необхідних довідок для державного реєстратора, у тому числі довідок про відсутність заборгованості з податків і зборів та остаточна ліквідація ФОП.

Процес ліквідації ФОП регулюється:

  1. Законом України «Про реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців»;
  2. Податковим кодексом;
  3. Цивільним кодексом;
  4. Господарським кодексом.

Терміни ліквідації ФОП – від 3 місяців. Вартість від 3000 гривень.

Документи, які слід надати для ліквідації ФОП:

  1. Звітність та бухгалтерські документи ФОП за 3 роки;
  2. Статутні документи.

Ліквідація ФОП в Харкові – складний і трудомісткий процес, який варто довірити професіоналам, оскільки дана процедура пов’язана з низкою аспектів і складнощів у підготовці правильного пакету документів, проходженні перевірок у спорах з контролюючими органами.

Юридична компанія «Брона» готова допомогти Вам у процедурі припинення підприємницької діяльності. Ми ліквідуємо ФОП в найкоротші терміни і якісно.

No comments

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *