Представництво в суді

Home Представництво в суді

Представництво в суді першої, апеляційної, касаційної інстанцій а також в Європейському Суді з Прав Людини


У статті 55 Конституції України закріплено, що права і свободи людини і громадянина захищаються судом. Відповідно до Конвенції про захист прав людини та основних свобод кожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безпристрасним судом.

Будь-який громадянин може брати участь у судовому засіданні особисто або через представника, повноваження якого засвідчуються довіреністю.

Юристи компанії Брона здійснюють представництво в суді фізичних та юридичних осіб в судах загальної юрисдикції та господарських судах всіх інстанцій.

Завдяки прогресивним підходам до ведення справ, нашим юристам часто вдається вирішити результат судового розгляду на користь довірителя в максимально короткі терміни.

Представництво інтересів в суді включає:

  • комплексний аналіз обставин судового спору і документів;
  • ретельний збір необхідних доказів;
  • визначення тактики дій в судовому процесі;
  • представлення інтересів клієнта в судах усіх рівнів;
  • підготовка процесуальних (судових) документів;
  • оскарження рішень суду у вищих інстанціях.

 

Чому юристи компанії “Брона”?
 

Наші фахівці мають позитивну практику вирішення спорів в судах всіх інстанцій, включаючи Вищий господарський суд України, Вищий адміністративний суд України, Верховний Суд України, Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України.

Розмір гонорару за представництво в суді Ваших інтересів визначається в кожному випадку індивідуально, залежно від складності конкретної справи. Ціни на юридичні послуги при представленні інтересів в господарському процесі трохи вище, ніж при прелставництві у судах загальної юрисдикції.

 

Вам слід звернутися в юридичну фірму Брона, щоб подати позов до суду або захиститися від позову, що в підсумку буде значно дешевше Ваших самостійних дій. Адже згідно ст.88 ЦПК України стороні, на користь якої винесено рішення суду, суд присуджує з другої сторони витрати на оплату послуг представника.
Запишіться до нас на консультацію і кваліфіковані юристи в Харкові уважно ознайомляться з Вашої ситуацією, розберуть її на складові частини і визначать лінію захист. Ми проведемо аналіз судової практики по аналогічних спорах, визначимо які закони необхідно застосувати в даному конкретному випадку і лише потім повідомимо свою думку про перспективи судового розгляду і подальші наслідки рішення суду.

За всіма цими та іншими питаннями кваліфіковані юристи в Харкові нададуть своєчасну допомогу і забезпечать грамотний захист і представництво в суді Ваших інтересів.

Тут Ви можете дізнатися ціни на наші послуги

Харків, вул. Гамарника, 5
+38(068)34-38-524