Реєстрація ФОП в Харкові

Реєстрація ФОП в Харкові та по Україні

Юридична Компанія «Брона» пропонує наступні послуги з реєстрації ФОП:

  1. Термінова реєстрація ФОП у Харкові;
  2. Реєстрація ФОП в звичайні терміни;
  3. Консультація з реєстрації ФОП.

Юридична послуга реєстрація ФОП – це Ваш перший крок для того, що б зайнятися власним бізнесом. Для економії Вашого часу та сил юридична компанія «Брона» проведе реєстрацію ФОП за Вас.

Реєстрація ФОП в Харкові складається з декількох кроків:

По-перше, необхідно вибрати з переліку державного класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД), затвердженого державною службою статистики України. Правильний вибір КВЕД – відповідальне рішення, оскільки для торгівлі певними видами товарів або надання послуг фізична особа-підприємець зобов’язана отримати ліцензію або патент, в якому вказується вид діяльності, і він не повинен відрізнятися від того, що зазначено при реєстрації.

Наступний крок – державна реєстрація реєстрації ФОП. Для цього необхідно звернутися в Державну реєстраційну службу України за місцем прописки, перелік реєстраційних органів можна знайти тут http://www.drsu.gov.ua/show/55.

Для реєстрації ФОП в Харкові Вам знадобиться:

  • заповнена реєстраційна картка «Форма 10»;
  • копія паспорта;
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Документи для того щоб відбулася реєстрація ФОП в Харкові подаються: особисто, уповноваженою особою за наявності довіреності; поштовим відправленням, в даному випадку підпис на реєстраційних картках повинна завірятися нотаріально; електронним способом, при наявності електронного підпису.

При подачі документів на реєстрацію ФОП, майбутній підприємець може вибрати систему оподаткування загальну або спрощену, або зробити це можна протягом 10 днів після реєстрації ФОП.

Після того як пройшла реєстрація ФОП підприємець може замовити виготовлення печатки та штампів. Відповідно до законодавства, фізична особа-підприємець не зобов’язана мати печатку, і може працювати без неї, але для деяких видів торгівлі та послуг наявність печатки та штампів – обов’язковий атрибут.

Рахунок у банку та укладання договорів еквайрингу. Для того що б працювати з безготівковими розрахунками підприємцю знадобиться POS-термінал. Для цього необхідно в обраному Вами банку відкрити рахунок і укласти договір еквайрингового обслуговування.

У всіх питаннях реєстрації ФОП Вам допоможуть юристи компанії “Брона” у Харкові.

Тут Ви можете ознайомитися з цінами на наші послуги

No comments

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *