Політика конфіденційності

Home Політика конфіденційності
Правила використання та збереження особистих даних користувачів (далі – Правила)
  1. Дані Правила регламентують відносини з використання та збереження особистих даних користувачів веб-сайту www.brona.com.ua у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» та спрямовані на захист основоположних прав і свобод людини і громадянина, зокрема права на невтручання в особисте життя, у зв’язку з обробкою персональних даних.
  2. До персональних даних відносяться ПІБ, адреса, номер телефону, e-mail та інші відомості про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
  3. Метою обробки особистих даних користувачів веб-сайту www.brona.com.ua є формування бази клієнтів ЮК «BRONA» та обмін інформацією між співробітниками ЮК «BRONA» та клієнтами засобами телефонного зв’язку, електронної пошти та ін.
  4. Користувач, реєструючись у полях ЗАПИСАТИСЬ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ та (або) НАПИШІТЬ НАМ, дає згоду на обробку своїх персональних даних для внесення таких до бази клієнтів ЮК «BRONA» та отримання інформаційних повідомлень від ЮК «BRONA».

5. ЮК «BRONA» залишає за собою всі права, у тому числі припинення/зміну Правил у разі сповіщення про такі зміни, шляхом розміщення інформації на сайті www.brona.com.ua.