Взаємодія з органами державної влади

Home Взаємодія з органами державної влади

Взаємодія з органами державної влади

З метою здійснення стратегічно гнучкого управління організацією, при взаємодії з органами влади важливо:

  • досконально знати законодавчу базу, яка регламентує повноваження конкретного органу державної влади;
  • володіти інформацією про характеристики рушійних і стримуючих сил процесу прийняття рішень в особі держчиновників;
  • мати чітке уявлення про слабкі і сильні сторони організації, правової захищеності, можливі дії в разі прийняття різних державних рішень, ступеня контрольованості ситуації.

Існує відносно новий напрямок в консалтингу, яке носить назву Government Relations. Тепер послуга спеціаліста з Government Relations у Харкові доступна у переліку послуг юриличної команії “Брона” Ось таке визначення нам дає Вікіпедія:

Government Relations (дослівно: взаємодія з органами державної влади) – це «діяльність спеціально уповноважених співробітників великих комерційних структур (GR-менеджерів) з ведення роботи компанії в політичному оточенні». Government Relations (GR) також є систематичними спробами компанії вплинути на дії та заходи влади з метою досягнення компанією певних цілей або захисту деяких інтересів.

У функції GR-фахівців входить постійний і спрямований збір інформації про поточну діяльність державних органів, про проблеми, що стоять на порядку денному органів державної влади; про підготовлювані проектах, програмах, нормативні акти в галузі діяльності організації; про ставлення до поточних справ і передбачуваним змінам в установах державної влади різних рівнів.

Вищевказані відомості, без перебільшення, дають можливість впливати на сам процес здійснення можновладцями своїх повноважень і на прийняті в результаті цього рішення.

 


Наші послуги з питань взаємодії з органами державної влади

 

Наша компанія надає підприємствам і організаціям послуги з налагодження комунікацій з органами державної влади у Харкові різного рівня. GR-фахівці компанії Брона не тільки здійснюють моніторинг законодавчої діяльності та динаміки політичних змін, виробляючи відповідні стратегії, але й створюють позитивний імідж наших клієнтів в суспільному середовищі, в тому числі і в органах державної влади.

Тут Ви можете дізнатися ціни на наші послуги

Харків, вул. Гамарника, 5
+380(68)34-38-524