Кредитні спори

Home Кредитні спори

Кредитні спори Харків


Наш юрист по кредитам у Харкові допоможе вам вирішити спори по кредитам, у тому числі:
  1. Провести фінансову та юридичну експертизу кредитних договорів;
  2. Зберегти майно від незаконних посягань;
  3. Вирішити питання з арештів на майно;
  4. Провести переговори з банками та кредиторами щодо врегулювання заборгованості;
  5. Забезпечити представництво в судах, виконавчій службі та ін. Установах.

Можливість вдало вирішити спори по валютним кредитам велика, тому громадськість і самі фінансові установи прийшли до того, що краще піти на поступки ніж іти на конфронтацію.

Так одним з плюсів (для позичальників) є прийнятий Верховною Радою Закон «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті» № 1304-08 від 03.06.2014 року, який надає гарантію захисту прав валютних позичальників та підвищуе ваші шанси вирішити спори по кредитам позитивно.

2006-2008 роки стали для України піком будівництва, розвитку бізнесу та кредитування у валюті тому по валютних кредитах ставки завжди були нижчі, ніж за гривневими, а працівники банків наполегливо відмовляли клієнтів від зобов’язань у гривні, навіть якщо вони хотіли брати кредит саме в національній валюті.

Потім грянула всесвітня економічна криза, курс долара виріс до 8 грн. за долар (більше ніж у півтора рази) і, здавалося, що гірше бути не може, але ми помилялися.


Спори по кредитам. Наші часи

Що ж зараз відбувається на ринку кредитування? Його просто немає. Ті ризики, які прораховують фінансові організації, значно перевищують можливість отримання доходів, тому іпотечні та авто кредити не видаються, принаймні на Сході України. На ринку кредитування панують шахраї і кредити овердрафти (кредитні картки) без застави, але під величезний відсоток.

Боржники, кинуті державою, поодинці власними силами борються з курсом валют, намагаючись зберегти за собою заставне майно та вирішити спори по кредитам самостійно.

Допомога у вирішенні кредитних спорів

Багато банків пропонують умови погашення за так званим «пільговим курсом», а так само конвертацію валюти кредиту в національну валюту. По тих справах, де вже є рішення судів і можливість стягнення заборгованості мала, фінансові установи пропонують можливість погашати тільки частину кредиту з подальшим списанням залишку боргу.

За всім цим та інших питань наш юрист по кредитним спорам надасть грамотну та кваліфіковану допомогу.

Тут Ви можете дізнатися ціни на наші послуги

Харків, вул,Гамарника, 5
+38(068)34-38-524