Абонентське обслуговування юридичних осіб

Абонентське обслуговування юридичних осіб

«У бою схоплюються з противником правильним боєм, але перемагають маневром»

Сунь-Цзи «Мистецтво війни»

Юридична компанія «Брона» пропонує повний комплекс юридичних послуг: “абонентське обслуговування юридичних осіб” та “юридичний супровід діяльності підприємства” в Харкові. Наші юристи та адвокати мають велику практику і великий досвід у всіх галузях права. Високий професіоналізм та відстоювання інтересів клієнта – ось ті принципи, на яких юридична компанія «Брона» надає юридичні послуги.

Переваги співпраці на умовах пакету: “абонентське обслуговування юридичних осіб”:

  1. Ми візьмемо на себе всю роботу по юридичній консультації, договірної, претензійної – позовної роботи, реєстрації та перереєстрації, отримання ліцензій та дозволів і т. д.;
  2. У юридичній компанії не буває відпусток, відгулів, лікарняних;
  3. Співпраця з юридичною компанією «Брона» – комплексне вирішення всіх питань у сфері юриспруденції для Вашого бізнесу.

Перекладання навантаження у сфері постійно мінливого права на позаштатних спеціалістів – прогресивний крок, який звільнить бухгалтера від надмірних навантажень, і надасть керівнику підприємства отримати більш кваліфіковану юридичну допомогу, ніж у штатного юриста, оскільки юридична компанія «Брона» – команда фахівців у різних галузях права.

Аутсорсинг – передача організацією, на підставі договору, певних бізнес – процесів на обслуговування іншій компанії, що спеціалізується у відповідній галузі.

Юридичний аутсорсінг у Харкові – головна відмінна риса, – професійне надання юридичних послуг для господарської діяльності, тобто, професійний юрист швидше і якісніше зможе вирішити одну і ту ж проблему, ніж бухгалтер підприємства або інший співробітник.

Так само, юридичний супровід діяльності підприємства дозволить Вам не тільки отримувати професійні юридичні послуги, але й:

  • Консультацію у сфері податкового планування;
  • Консультації по оптимізації оподаткування;
  • Побудови схем ведення бізнесу;
  • Розробка і здійснення в життя нових проектів;
  • Ведення переговорів з державними органами.

Наші фахівці накопичили досвід роботи в багатьох сферах, таких як силові структури, органи місцевого самоврядування, міжнаціональні корпорації, а також на малих і великих підприємствах, і Ми готові поділитися ним з Вами.

Вартість послуг “абонентське обслуговування юридичних осіб” та “юридичний супровід діяльності підприємства” залежить від обсягу необхідної роботи і починається з 1500 гривень.

Успіхів у бізнесі і великих доходів!

No comments

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *