Реєстрація змін статутних документів НП

brona
Коментарі Вимкнено до Реєстрація змін статутних документів НП

Реєстрація змін статутних документів неприбуткових організацій в Харкові

 

Законом України від 17.07.2015 року № 652-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» внесені зміни в порядок оподаткування неприбуткових організацій.

Законодавець зобов’язав всі неприбуткові організації до 01 січня 2017 року привести до відповідності нормам Податкового кодексу, а саме п. 133.4 статті 133, свої статутні документи, зареєструвати зміни і подати копії документів до відповідних органів до кінця 2016 року.

Реєстрація змін статутних документів в Харкові буде потрібно для наступних організацій: бюджетна організація, громадське об’єднання, політична партія, творче об’єднання, релігійна організація, благодійний фонд, благодійна організація, пенсійний фонд, різні союзи і асоціації, житлово-будівельний кооператив, дачний кооператив, садовий кооператив , гаражний кооператив, ОСББ, професійна спілка, об’єднання спілок та організації профспілок, а також організація роботодавців, обслуговуючий кооператив та інші юридичні особи.

Статутні документи неприбуткової організації повинні містити наступні положення:

  1. Заборона на розподіл отриманих доходів або їх частин між засновниками (учасниками), членами цієї організації, працівниками (крім оплати праці, нарахування ЄСВ), членами органів управління та інших пов’язаних осіб;
  2. Положення про передачу активів однієї або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зарахування в рахунок бюджету в разі припинення юридичної особи.

Неприбуткові організації, які до 01 січня 2017 роки не приведуть свої статутні документи до відповідності нормам Податкового кодексу і не подадуть документи в контролюючих орган, будуть виключені з реєстру неприбуткових організацій.

Фахівці компанії «BRONA» оформлять належним чином документи неприбуткової організації і проведуть державну реєстрацію змін.

Наші переваги:

– Досвід надання юридичних послуг більше 5 років;

– Оперативно і професійно зареєструємо зміни;

– Надамо юридичну консультацію безкоштовно.

Які документи потрібні:

  1. Нова редакція статуту;

  2. Протокол про внесення змін до статуту;

  3. Заява для реєстраційної служби;

  4. Довіреність;

  5. Квитанція про сплату адміністративного збору.

Які документи необхідно надати для реєстрації змін:

– Статут в чинній редакції;

– Довіреність на наших співробітників.

 

            Терміни: 3-5 робочих днів.

            Вартість юридичних послуг: від 500 грн.

 

Для замовлення послуги «Реєстрація змін статутних документів неприбуткових організацій» звертайтеся до нас за телефонами: 068-34-38-524, 095-474-68-04, 775-42-53 або за адресою: м Харків, провулок Подільський, 5 , офіс 335.