Реєстрація платника ПДВ

brona
Коментарі Вимкнено до Реєстрація платника ПДВ

Реєстрація платника ПДВ у Харкові

 Вам необхідно терміново зареєструватися платником ПДВ? Юридична компанія «BRONA» допоможе Вам з цим!

Український законодавець дав вичерпний перелік способів зареєструватися платником ПДВ:

  1. Обов’язкова реєстрація – у разі якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів / послуг, що підлягають оподаткуванню відповідно до Податковим кодексом, у тому числі з використанням локальної або глобальної комп’ютерної мережі, нарахована (сплачена) такій особі протягом останніх 12 календарних місяців, сукупно перевищує 1000000 грн. (без урахування ПДВ), така особа зобов’язана зареєструватися як платник податку в контролюючому органі за своїм місцезнаходженням, крім особи, яка є платником єдиного податку першої – третьої груп;
  2. Добровільна реєстрація – якщо особа не є платником податку у зв’язку з тим, що обсяги оподатковуваних операцій відсутні або менше від встановленої суми, вважає за доцільне добровільно зареєструватися як платник податку, така реєстрація здійснюється за її заявою.

У разі обов’язкової реєстрації особи як платника ПДВ реєстраційної заява подається до Фіскальну службу не пізніше 10 числа календарного місяця, що настає за місяцем, в якому вперше досягнуто обсягу оподатковуваних операцій, визначених Податковим кодексом.

           У разі добровільної реєстрації особи платником ПДВ, реєстраційна заява подається не пізніше ніж за 20 календарних днів до початку податкового періоду, з якого такі особи вважатимуться плетельщікамі ПДВ та матимуть право на податкові кредит і виписку податкових накладних.

У разі зміни ставки єдиного податку, реєстраційна заява подається не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку календарного кварталу, в якому буде застосовуватися ставка єдиного податку, що передбачає сплату податку на додану вартість.

Зверніть увагу: особа, яка підлягає обов’язковій реєстрації як платник ПДВ, який не подало заяву про реєстрацію платником ПДВ, несе відповідальність за ненарахування або несплату податку на рівні зареєстрованого платника без права нарахування податкового кредиту та отримання бюджетного відшкодування.

Реєстрація платника ПДВ. Чому Brona?:

  1. Наша компанія проведе реєстрацію швидко і професійно;
  2. Ми знаємо всі нюанси в роботі з Фіскальної службою і збережемо ваші гроші і час;
  3. Наша компанія надає високий сервіс і якісне обслуговування наших клієнтів.

Реєстрація платника ПДВ. Необхідні документи:

  1. Виписка з Єдиного державного реєстру;
  2. Заява на реєстрацію;
  3. Копія документів підтверджують місцезнаходження особи;
  4. Довіреність.

У наші послуги входить:

А) безкоштовна консультація;

Б) підготовка пакету необхідних документів;

В) реєстрація платника ПДВ, отримання витягу про реєстрацію.

Терміни надання послуги – від 7 р. д.

Вартість – від 500 грн.