Складання (розробка) договору Дніпро

brona
Коментарі Вимкнено до Складання (розробка) договору Дніпро

Складання (розробка) договору Дніпро

«… вранці гроші – увечері стільці. Або ввечері гроші – вночі стільці … »

К /ф «Дванадцять стільців»

Не проблема завантажити зразок або приклад договору в інтернеті, але необхідно розуміти, що кожен окремий вид договору повинен містити в собі певні законом складові, наприклад, істотні умови. Якщо такі складові в договорі відсутні – договір буде недійсним.

Тому завжди краще скласти договір Дніпро під конкретну ситуацію, забезпечивши максимальний захист своїх прав. Наша компанія пропонує розробити договір для вашої компанії або провести аналіз договору вашого контрагента.

 

Господарський договір

Види договорів та вимоги до них описані в Цивільному кодексі України. У Господарському кодексі, також, описані поширені види договорів, але вже в контексті відносин між підприємствами (B2B). Сторонами в господарських договорах можуть бути лише суб’єкти господарювання: юридичні особи (підприємства, організації) або фізичні особи-підприємці.

Наприклад, договори, які можуть укладатися виключно між підприємцями це:

– договір поставки продукції;

– договір комерційної концесії (договір франчайзингу);

– договір енергопостачання;

– договори в сфері фінансової та банківської діяльності;

– договір страхування підприємства;

– договір аудиту і т.д.

 

Змішаний договір

Існують так звані «змішані» договори, які можуть містити ознаки кількох окремих видів договорів. Як приклади змішаних договорів можна привести договір на створення і технічну підтримку сайту, договір сервісного обслуговування.

Перший етап Договору на створення і тех. підтримку – це створення на замовлення об’єкта інтелектуальної власності, відбувається в рамках договору підряду. Другий етап – починається після здачі веб-сайту замовнику і відбувається за правилами, встановленими для договорів з надання послуг.

Ще один приклад змішаного договору це Договір сервісного обслуговування (Договір надання послуг + Договір поставки). Зазвичай укладається між компанією, яка використовує складну комп’ютерну техніку з одного боку і фірмою, яка здыйснює технічне обслуговування, ремонт і заміну такої техніки. Ремонт і обслуговування є категорією послуг, але як тільки з’являється необхідність в заміні техніки, включаються положення Договору поставки.

 

Договір приєднання

Давнє прислів’я «Мовчання – означає згоду» в нинішніх умовах можна перефразувати так: «Використання – означає згоду». Договір приєднання це коли одна сторона встановлює свої умови в стандартній формі, а інша сторона може лише приєднається до цих умов. Інша сторона не може запропонувати свої умови.

Абсолютно всі розважальні заклади (каток, дитячий парк, роллердром, лунапарк, басейн, лазня і т.д.) використовують договори приєднання. Достатньо всього лише скористатися послугами такого закладу для того щоб укласти з ними договір.

Більшість власників веб-сайтів і мобільних додатків приймають рішення розробити договір приєднання та опублікувати його на своєму сервісі. У такому договорі, який може називатися Правила користування (Terms of use, Terms of service, Terms and conditions) прописують, що «якщо користувач не згоден з Правилами, то він повинен негайно припинити використання сервісу».

 

Публічна оферта

Для укладення договору не обов’язково зустрічатися з іншою стороною. Законодавством України передбачена можливість дистанційно укласти електронний договір. Це може бути договір кредиту, договір провайдера, договір купівлі-продажу.

«Підписання» такого договору відбувається шляхом прийняття публічної оферти (пропозиції). Оферта розміщується на сайті і згоду з нею може бути виражено шляхом проставлення відмітки в спеціальному полі «З умовами договору згоден», т.зв. «чекбокс».

Оферту зобов’язані використовувати:

– інтернет-магазини, які здійснюють продаж товарів;

– сервіси, що надають послуги «онлайн»;

– рекламні майданчики;

– сайти з оголошеннями;

– інші сайти, які надають споживачам послуги або виконують роботи.

Обов’язок опублікувати оферту встановлено ​​Законами України «Про захист прав споживачів» та «Про електронну комерцію».

 

Наші юристи допоможуть розробити договір в Дніпрі, який буде зручним інструментом для роботи і послужить, як інтересам наших клієнтів, так і їх партнерам.

Вартість послуги з розробки договору – від 500 грн.

Терміни – від 1 робочого дня